Γενικά

Στις εκθέσεις το νέο Ford Puma με το DCT 7 σχέσεων

Η αυτόματη έκδοση του νέου Ford Puma είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στα επίπεδα εξοπλισμού Titanium, ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale.

Στην πλούσια παλέτα μοντέλων Ford που ήδη εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έρχεται να προστεθεί σήμερα και το νέο Puma. Τα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων της Ford συνδυάζεται στο compact crossover μοντέλο της με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο κινητήρα 1.0 EcoBoost των 125 ίππων, προσφέροντας εκπομπές CO2 110 g/km και κατανάλωση 4,9 lt/100 km στον κύκλο NEDC (από 137 g/km και 6,0 lt/100 km στο πρωτόκολλο WLTP).

Ford Puma

Ο μεγαλύτερος αριθμός σχέσεων που διαθέτει και η λειτουργία του κιβωτίου με τη βοήθεια ενός συστήματος με διπλό συμπλέκτη εξασφαλίζουν ταχύτατες και ταυτόχρονα ομαλές αλλαγές που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και στην αθόρυβη λειτουργία, χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε επιδόσεις.

Ford Puma

Στην χώρα μας το νέο Ford Puma με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων είναι τώρα διαθέσιμο προς παραγγελία στις ήδη γνωστές και πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale.

Ford Puma

Οι τιμές των νέων εκδόσεων Puma με αυτόματο κιβώτιο έχουν ως εξής:

Puma ST-Line 1.0 EcoBoost 125 PS Auto: €23.756
Puma ST-Line X 1.0 EcoBoost 125 PS Auto: €26.916
Puma ST Line Vignale 1.0 EcoBoost 125 PS Auto: €30.241

(Πηγή: Ford)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button