ΓενικάΠοδόσφαιρο

Στη φυλακή για δύο εβδομάδες o Μεντί, μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!

Ο Μπεντζαμίν Μεντί προφυλακίστηκε μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες.

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο Μπεντζαμίν Μεντί και συγκεκριμένα για τέσσερις βιασμούς και μιας σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος τριών γυναικών, ηλικίας άνω των 16 ετών. Τα συμβάντα έλαβαν χώρα από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που έχει τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του και το πρωί της Παρασκευής (27/08) εμφανίστηκε ενώπιον του ειρηνοδικείου του Τσέστερ.

Ο 27χρονος βρισκόταν υπό κράτηση από την Πέμπτη (27/08) πριν την την εμφάνισή του στο δικαστήριο. Οι δικηγόροι του Γάλλου ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος προσωρινά με εγγύηση, αλλά το δικαστήριο τον έκρινε προφυλακιστέο για τις επόμενες δυο εβδομάδες μέχρι να παρουσιαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Γάλλος στάθηκε στο κατηγορητήριο έχοντας στο πλευρό του έναν διερμηνέα και άκουσε την απόφαση το του δικαστηρίου του Τσέστερ. Αργά το πρωί της Παρασκευής έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις υποθέσεις. Ο 27χρονος αριστερός μπακ κατηγορείται για τρεις υποθέσεις βιασμού που έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο του 2020 στο σπίτι του στο Πρέστμπερι του Τσέσαϊερ. Επιπρόσθετα, κατηγορείται και για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας επίσης στο σπίτι του στις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Τέλος, είναι αντιμέτωπος για άλλη μια κατηγορία για βιασμό τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, επίσης στην οικία του. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις διαφορετικές καταγγέλλουσες.

Ο Γάλλος κατηγορείται επίσης για παραβίαση των όρων εγγύησής του τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον ακροατήριο του δικαστηρίου, ο οποίος ανέφερε ότι μετά την αποφυλάκισή του στις 26 Ιουλίου φέτος “έσπασε” έναν όρο που του είχε τεθεί, καθώς είχε περισσότερα από τέσσερα άτομα στο σπίτι του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button