Ποδόσφαιρο

Στη Μαδρίτη το ενδιαφέρον!

Στην Ισπανία μεταφέρεται για τα επόμενα 24ώρα το ενδιαφέρον της επικαιρότητας του Άρη, καθώς σήμερα (02/06) θα βρεθεί εκεί ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπου θα συναντηθεί με τον Χερμάν Μπούργος.

Οι δύο άνδρες έχουν γεμάτη ατζέντα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχει φυσικά η προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αποσκοπεί στην έναρξη μιας συνεργασίας και στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν “στόχους” του Άρη.

Δεδομένης της σχέσης του Χερμάν Μπούργος με την Ατλέτικο, αλλά και της γνώσης που διαθέτει για τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Μαδρίτης, ο Άρης θα επιδιώξει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές συγκεκριμένων αγωνιστικών χαρακτηριστικών, που θα υποστηρίξουν το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο προπονητής.

Στην ατζέντα των συζητήσεων των δύο ανδρών δεν υπάρχει μόνο η επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει παίκτες από την Ιβηρική και ειδικότερα από τις β’ ομάδες και άλλων συλλόγων της La Liga. Γενικά η Ισπανία τα τελευταία χρόνια είναι μια αγορά από την οποία ο Άρης επιλέγει ποδοσφαιριστές.

Φέτος υπάρχει και το πλεονέκτημα της παρουσίας του Χερμάν Μπούργος, η οποία διασφαλίζει ότι οι παίκτες που θα ζητηθούν από τους συλλόγους της Ιβηρικής θα έχουν βασικό ρόλο στο πλάνο του, ενώ είναι δεδομένο ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Άρη στην Ευρώπη και η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους του Europa Conference League.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button