Ποδόσφαιρο

Στη Γερμανία ο ατζέντης του Νταρίντα, για να “τελειώσει” με τη Χέρτα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη, καθώς ο εκπρόσωπός του είναι στο Βερολίνο για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Τσέχος μέσος δεν αγωνίστηκε στο προχθεσινό φιλικό της Χέρτα με την Μπράουνσβαϊγκ, ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, επιβεβαίωσε πως ο παίκτης είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, ενώ η Bild έγραψε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Στοιχείο που δείχνει ότι έρχονται εξελίξεις είναι και το ότι, ο ατζέντης του, Οντρέι Χόβανεκ είναι στο Βερολίνο, προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου του παίκτη με τη Χέρτα. Αυτό δείχνει πως η μετακίνησή του στον Άρη έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και όλα πάνε καλά, ο Νταρίντα μαζί με τον ατζέντη του θα είναι τη Δευτέρα (12/12) στην Αθήνα, για τις τελικές συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τελειώνει σχεδόν άμεσα η μεταγραφή, ενώ λογικά από βδομάδα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button