Ερασιτέχνης

Στην 9η θέση στη διεθνή διοργάνωση της Βέροιας τα κορίτσια του Άρη

Θετικό το πρόσημο στη Βέροια για τον Άρη.

Η ομάδα χάντμπολ του Άρη και πιο συγκεκριμένα το τμήμα των παγκορασίδων Β’ συμμετείχε σε τουρνουά στη Βέροια και κατετάγη στην 9η θέση, αλλά κυρίως πήρε σημαντικές εμπειρίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με θετικό πρόσημο η συμμετοχή των παγκορασίδων Β’ στο τουρνουά της Βέροιας την περασμένη εβδομάδα! Τα κορίτσια του Σωτήρη Αναστασιάδη τερμάτισαν στην 9η θέση της διοργάνωσης και μας έκαναν περήφανους με την εμφάνιση τους σε όλους τους αγώνες !

Ο προπονητής δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχαμε σε μια τέτοια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση απέναντι σε ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σε αυτές τις ηλικίες, να φέρουμε τα κορίτσια κοντά στο άθλημα, να το γνωρίσουν, να το αγαπήσουν με επόμενο στόχο να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, που θα έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ο στόχος μας εν μέρει επιτεύχθη, καθώς τα 3/4 της ομάδος ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες και η εξέλιξη που έχουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ ενθαρρυντική. Είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητες τους απέναντι σε δυνατά και έμπειρα “σύνολα”, αποκομίζοντας εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν στο μέλλον τις βασεις για να μας χαρίσουν περισσότερες αναμνήσεις και τυχόν διακρίσεις!”

Μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον τους ανήκει!

Συγχαρητήρια κορίτσια!🖤💛

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button