Ποδόσφαιρο

Στην 3η θέση του SOCCA Aegean Cup η Εθνική

Σημαντική διάκριση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τουρνουά SOCCA Aegean Cup αποχαιρετά η Εθνική ομάδα του μίνι ποδοσφαίρου το Ρέθυμνο, στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου στο Ομάν.

Η αυλαία του Τουρνουά έπεσε απόψε εν μέσω φαντασμαγορίας στο γήπεδο της Σοχώρας με την Κροατία να κατακτά το χρυσό μετάλλιο νικώντας την Πολωνία με 3-1, ενώ νωρίτερα στον αγώνα για την τρίτη θέση η ελληνική ομάδα έριξε στο κανναβάτσο την Ιταλία με 2-0, ανταποδίδοντας το σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί χθες, στον αντίστοιχο αγώνα του ομίλου.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίωρο ο Γιάννης Μαργαρίτης άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης και ο Στέφανος Γιώτης «κλείδωσε» τη νίκη μετά από οκτώ λεπτά.

Η Εθνική ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο SOCCA Aegean Cup με δυο νίκες επί της Κροατίας με 4-1 και επί της Ιταλίας με 2-0 και δυο ήττες από την Ιταλία με 2-0 και από την Πολωνία με 4-3. Το χρυσό μετάλλιο στο SOCCA Aegean Cup κατέκτησε η Κροατία η οποία στον τελικό επικράτησε απέναντι στην Πολωνία με σκορ 3-1, ενώ πολυτιμότερος παίκτης του Τουρνουά αναγορεύθηκε ο Κροάτης Ζβόνιμιρ Φιλίποβιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button