Μπάσκετ

Στην 12άδα της Εθνικής ο Κουζέλογλου κόντρα στην Βοσνία

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επέλεξε τους «12» της αποστολής που θα αγωνιστούν στο ματς κόντρα στην Βοσνία, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να βρίσκεται σε αυτήν και τους Κώστα Παπαδάκη και Δημήτρη Κακλαμανάκη να μένουν εκτός.

Με 14 παίκτες βρίσκεται στη Ρίγα η  Εθνική ομάδα μπάσκετ, ωστόσο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε από το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) ποιους δυο θα αφήσει εκτός δωδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με τη Βοσνία (20/2 στις 16:30).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα προφυλάξει τον Δημήτρη Κακλαμανάκη που αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και τον Κώστα Παπαδάκη που ταξίδεψε μόνος, την τελευταία στιγμή, για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο αγώνας με τη Βοσνία είναι ο πέμπτος από τους έξι της προκριματικής φάσης του EuroBasket 2022, στο οποίο η Ελλάδα έχει ήδη προκριθεί. Τελευταίο ματς, είναι αυτό της Δευτέρας (22/2 στις 19:30) με αντίπαλο τη Λετονία.

Η 12άδα της Εθνικής: Καράμπελας, Κατσίβελης, Μουράτος, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Κουζέλογλου, Μαργαρίτης, Σαλούστρος, Χουγκάζ, Χρυσικόπουλος, Καββαδάς και Τσαλμπούρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button