Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Σάκιτς από την Κηφισιά, συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας κατέθεσε μια «δυνατή» πρόταση στον Εμάνουελ Σάκιτς, η Κηφισιά δεν στάθηκε εμπόδιο και άναψε το «πράσινο» φως για την μεταγραφή.

Μετά από δυο μήνες και τρεις εμφανίσεις σε ισάριθμες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague ο Εμάνουελ Σάκιτς αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά! Ο Αυστριακός αμυντικός είχε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που χαρακτηρίζεται ως «ευκαιρία ζωής», ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων δεν στάθηκε εμπόδιο και έδωσε το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Βουλγαρίας.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button