Ποδόσφαιρο

Στην Τούμπα (20.30) για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17/09, 20.30) τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να πάρει ένα διπλό που θα του δώσει ψυχολογία και θα καλύψει το χαμένο έδαφος από τις δύο ήττες στο ξεκίνημα.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του Άκη Μάντζιου στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Άρη και θέλουν να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Για τον Άρη βρίσκονται στην αποστολή όλοι οι νεοαποκτηθέντες, Πάρντο, Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να έχουν πιθανότητες να βρεθούν ακόμη και στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός βρίσκονται Ζουλ και Σαβέριο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με AVAR τον Θεόφιλο Μωϋσιάδη (Ηπείρου) και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάζιο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Βερστράτε, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Αηδόνης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button