Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία του Σίλβα

Το πράσινο φως άναψε η Χετάφε στον Άρη αναφορικά με την απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα, ενώ ο 30χρονος αριστερός μπακ είναι έτοιμος να πει και αυτός το “ναι”.

Ο Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλμπαθέτε, είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάντζιος και αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τη Χετάφε, παρότι έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου και ο Άρης στην προσπάθειά του να τον αποκτήσει έχει ως σύμμαχο την Ισπανική ομάδα.

Ο Άρης, όπως όλα δείχνουν, τα έχει βρει με τη Χετάφε όσον αφορά την φόρμουλα αποδέσμευσης του 30χρονου μπακ και ο τρόπος θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια, με τον παίκτη να αποκτάται δηλαδή ως ελεύθερος και η Χετάφε να καλύπτει ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Πλέον αναμένεται να συναινέσει και ο ίδιος ο παίκτης, κάτι που είναι στο τελικό στάδιο, καθώς ζύγισε τις επιλογές του, που περιελάμβαναν και την επιστροφή στην πατρίδα του, στην Εστουντιάντες από την οποία αναδείχθηκε. Όπως και να έχει η επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή του Σίλβα στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button