Μπάσκετ

Στην τέταρτη περίοδο «γκρέμισε» ότι έχτιζε για 30′ (90-69)

Ξέμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άρης και αδίκησε τον εαυτό του με το τελικό σκορ να γράφει στον φωτεινό πίνακα 90-69, δεχόμενος 25 πόντους από τον Προμηθέα την τελευταία περίοδο, με τον ίδιο να βάζει μόλις 9.

O Άρης ξεκίνησε εξαιρετικά και προηγήθηκε με 0-7 με καλάθι και φάουλ του Ντεκόζι και τέσσερις πόντους του Ντραγκίσεβιτς.

O Προμηθέας απάντησε και ισοφάρισε σε 11-11 με τους κιτρινόμαυρους αξιοποιώντας τις εντός ρακέτας δυνάμεις τους να παίρνει και πάλι προβάδισμα 13-19 με καλάθι του Ντεκόζι.

Η ομάδα συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό και έκλεισε το πρώτο μέρος με 19-26, με ένα γκολ-φάουλ του Ντεκόζι να διαμορφώνει αυτό το σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου ο Άρης δυσκολεύτηκε να βρει σκορ με εξαίρεση ένα τρίποντο του Σταμάτη. Έτσι ο Προμηθέας το εκμεταλλεύτηκε αυτό και προηγήθηκε με 31-29 χάρη σε καλάθι του Γκραντ.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 34-37

Από εκεί και πέρα ο Άρης κατέρρευσε, δεχόμενος ένα 15-3(!) και μένοντας πίσω με 49-40 στο τέλος του ημιχρόνου.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Άρη να τρέχει ένα 2-11 και να ισοφαρίζει σε 51-51 χάρη σε καλάθι του Ντραγκίσεβιτς.

Δύο τρίποντα από Γκραντ και Αγραβάνη μαζί με ένα ακόμη καλάθι του πρώτου έκαναν το σκορ 61-53, με τον Άρη να καλεί τάιμ άουτ.

Αυτό αποδείχθηκε αρκετό ώστε ο Άρης να μαζέψει την διαφορά και να κάνει το 65-60 στο τέλος του γ’ δεκαλέπτου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως φάνηκε οι κιτρινόμαυροι να μένουν από δυνάμεις. Οι Πατρινοί βρήκαν τις απαντήσεις στην ζώνη του Άρη, προηγήθηκαν με 74-64, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ικανές απαντήσεις.

Η διαφορά έφτασε στο 80-64 με τον Άρη να έχει έξι λάθη στην τέταρτη περίοδο, και τον Σάββα Καμπερίδη να καλεί τάιμ-άουτ.

Από εκεί και πέρα λίγα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν, με το τελικό σκορ να είναι 90-69.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button