ΔιεθνήΜπάσκετ

Στην Πόρτο ο Μαρμπλ, γίνεται συμπαίκτης με τον Γουίλιαμς

To 2016 η απόκτηση του Ντέβιν Μαρμπλ από τον Άρη είχε κάνει… θόρυβο, με τον Αμερικανό, τότε, να έρχεται μετά τη θητεία του στους Ορλάντο Μάτζικ, τώρα πάει Πορτογαλία, για να βρει έναν ακόμη πρώην κιτρινόμαυρο.

Μετά από λίγους μήνες ο Μαρμπλ αποτέλεσε παρελθόν από τον Άρη, έπαιξε σε διάφορες ομάδες και το 2024 μετακόμισε στην Ταϊβάν, παίζοντας στους Dreamers. Πριν λίγα 24ωρα, έγινε γνωστό πως ο Μαρμπλ υπέγραψε στην Πόρτο και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

Εκεί, θα συναντήσει έναν πρώην “κιτρινόμαυρο”. Τον Ζίριους Ουίλιαμς, που έπαιξε στον Άρη τη σεζόν 2022/23 και μετακόμισε φέτος στην Πόρτο, μετά την περσινή του παρουσία στην Πολωνία, ως παίκτης της MKS.

Έτσι, οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές του Άρη θα είναι συμπαίκτες στην Πόρτο, με τον Μαρμπλ το 2024 να έχει μέσο 17,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ κατά την παρουσία του στην Ταϊβάν και τον Γουίλιαμς να έχει μέσο όρο 11,9 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά την παρουσία του (2023/24) στην Πολωνία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button