Ποδόσφαιρο

Στην Καλαμάτα ο Σάκης Τσιώλης

Την Τετάρτη (03/05) η Καλαμάτα παρουσίασε τον νέο της προπονητή, Σάκη Τσιώλη, ο οποίος επέστρεψε στη Μαύρη Θύελλα ύστερα από 17 χρόνια.

Ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της Καλαμάτας, στην οποία επέστρεψε μετά τη σεζόν 2004-2005. Ο 63χρονος Καρδιτσιώτης έδωσε το έναυσμα για επιστροφή της Μαύρης Θύελλας στη μεγάλη κατηγορία, λέγοντας:

«Δύο ήταν οι λόγοι που με ώθησαν στο να πω ναι για την επιστροφή μου στην ομάδα. Το πλάνο της διοίκησης, όπως μου το ανέλυσε ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς αλλά και η αγάπη του κόσμου. Αυτό που εισέπραξα στην Καλαμάτα από τον κόσμο δεν το έχω ζήσει πουθενά. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την τεχνογνωσία ώστε να φέρουμε την άνοδο. Η Καλαμάτα είναι δεδομένο πως θα πρωταγωνιστήσει».

Τον Τσιώλη παρουσίασε ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπασταμάτης, οι μέτοχοι Κώστας Βεργής, Γιώργος Ράλλης και ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλης Παναγιωτόπουλος. Ο Τσιώλης ανέφερε πως η ομάδα είναι έτοιμη κατά 70-80% και πως θα γίνουν τέσσερις – πέντε ποιοτικές προσθήκες.

Τελευταία ομάδα του 63χρονου προπονητή ήταν η Παναχαϊκή τη σεζόν 2018-2019. Στο παρελθόν έχει δουλέψει κατά σειρά σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό, Πρέβεζα, Πατραϊκό, Ιωνικό, Λεβαδειακό, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button