Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή για Σέρρες ο Μπένετ!

Η ενημέρωση από τη σημερινή προπόνηση και η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Πρώτη φορά στην αποστολή του Άρη ο Τζούισον Μπένετ, την ώρα που Φαμπιάνο και Ζουλ δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Μάνου Γκαρθία έμεινε εκτός αποστολής, με σκοπό την αποφόρτιση.

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (03/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Manu Garcia (για λόγους αποφόρτισης), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button