Ποδόσφαιρο

Στην αγορά (και) για τερματοφύλακα

Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να γίνει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης κι αυτή η εξέλιξη υποχρεώνει τον Άρη να βγει στην αγορά για την προσθήκη (και) τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα.

Εξέλιξη που αναγκάζει τον Άρη να κρατήσει ανοιχτό τον φάκελο των γκολκίπερ με την προσθήκη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, που θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, όποτε χρειαστεί και με την παρουσία του να κρατήσει ανεβασμένο το επίπεδο ως προς τον συναγωνισμό, προκειμένου ο προπονητής να έχει μια δυάδα “κίπερ” που θα είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία για τον Παναγιώτη Τσιντώτα, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα η οποία θα του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο και σύμφωνα με όσα προκύπτουν τα τελευταία 24ώρα η Τρίπολη είναι ο πιθανότερος νέος προορισμός του. Εκτός της ελληνικής αγοράς την οποία “σκανάρουν” στον Άρη για την προσθήκη δεύτερου τερματοφύλακα, τσεκάρονται περιπτώσεις και από το εξωτερικό, όπου δεδομένα οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες.

Όσον αφορά το όνομα του Σωκράτη Διούδη δεν έχει βγει από τη λίστα, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για συμφωνία είναι λιγότερες σε σχέση με τα προ εβδομάδων δεδομένα. Ο διεθνής τερματοφύλακας μάλιστα επιστρέφει εντός της επόμενης εβδομάδας στην Πολωνία, για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button