Μπάσκετ

Στα play-in οι Κινγκς-Αυτά έκανε ο Βεζένκοφ

Η παρουσία του άλλοτε πάικτη του Άρη.

Οι Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ γνώρισαν την ήττα απέναντι στους Πέλικανς με 135-123, αποτέλεσμα που τους κάνει τη ζωή δύσκολη ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.


Οι Κινγκς θα πρέπει να παλέψουν να μπουν στα playoffs μέσω των Play In, καθώς με την ήττα τους από τους Πέλικανς είδας το όνειρο της 6άδας να εξανεμίζεται. Οι “Βασιλιάδες” παλεύουν πλέον να διατηρηθούν έστω στην 8η θέση, στην οποία αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με Ουόριορς και Λέικερς με ρεκόρ 45-35.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε χρόνο συμμετοχής αυτή την φορά για τους Κινγκς και είχε θετική παρουσία, αφού είχε 5 πόντους (1/4 τρίποντα, 1/1 δίποντο) σε 11 λεπτά στο παρκέ. Ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 33 πόντους, ο Χάρισον Μπαρνς 22 πόντους, ο Κίγκαν Μάρεϊ 19 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 31 πόντους με 9/12 τρίποντα αποτέλεσε τον «δήμιο» για τους Κινγκς, με τον Ζάιον Ουίλιαμσον να προσθέτει άλλους 31 πόντους και τον Τρέι Μέρφι 21 πόντους με 6/12 τρίποντα, σε μία βραδιά που οι Πέλικανς είχαν συνολικά 22/40 τρίποντα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button