Ποδόσφαιρο

Στα πλέι οφ έχει παιχνίδια που ταιριάζουν στον Άρη!

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τρεις συνεχόμενες νίκες και μπαίνουν στο μίνι Πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών με την ψυχολογία στα ύψη.

Αν δούμε τις αναμετρήσεις του Άρη με τους υπόλοιπους τέσσερις μεγάλους, θα διαπιστώσουμε ότι με εξαίρεση την αναμέτρηση της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, που η ομάδα είχε σοβαρές απουσίες, στα υπόλοιπα παιχνίδια στάθηκε πολύ καλά. Γενικά κόντρα σε αντιπάλους που παίζουν ανοικτά και δίνουν χώρους, ο Άρης σε όλη τη σεζόν δημιουργούσε ευκαιρίες, πετύχαινε γκολ και έπαιρνε πιο εύκολα βαθμούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παιχνίδια με τρεις ομάδες που δεν συγκαταλέγονται στους “μεγάλους”, αλλά παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και Ατρόμητος, με τον Άρη να τους κερδίζει μέσα έξω, να σκοράρει τρεις, επτά και έξι φορές αντίστοιχα με την κάθε ομάδα, πετυχαίνοντας τα 16 από τα 28 τέρματα που έβαλε συνολικά στο Πρωτάθλημα.

Τώρα πλέον στα πλέι οφ με τα οκτώ παιχνίδια να είναι ντέρμπι, είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα βρει περισσότερους χώρους, κάτι που τον κάνει πάντα επικίνδυνο. Αν κάτι πλήγωσε τους κιτρινόμαυρους περισσότερο τη φετινή σεζόν, ήταν τα αποτελέσματα με τις ομάδες που παίζουν “ταμπούρι” και δεν βρήκε ποτέ τον τρόπο να το “γκρεμίσει”, με τους Απόλλωνα (4), Λαμία (2), Ιωνικό (3) και ΠΑΣ Γιάννινα (6), να του στερούν συνολικά 15 βαθμούς…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button