Ποδόσφαιρο

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας ο Σιώπης!

Ακάθεκτη συνεχίζει η… ελληνική Αλάνιασπορ, καθώς εκτός από την τετράδα στο πρωτάθλημα, προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου με γλυκιά ήττα από την Γαλατασαράι (3-1, 2-0 πρώτο ματς).

Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα, Γιώργου Τζαβέλλα και Μανώλη Σιώπη μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από την Γαλατασαράι, αλλά με προίκα το 2-0 του πρώτου ματς πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας.

Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη ήττα της εδώ και δύο μήνες, με την προηγούμενη να έρχεται και πάλι σε ρεβάνς για το Κύπελλο και να μην έχει δηλαδή ουσιαστικό αντίκρισμα΄(από την Κασίμπασα). Ακμπαμπά στο 9′ και Μπουγιούκ (55′, 85′) ήταν οι σκόρερ για την «Τσιμ Μπομ», αλλά το γκολ προσωρινής ισοφάρισης του Μπαμού στο 31′ ήταν αρκετό για την ομάδα των τριών Ελλήνων.

Βασικοί για όλο το 90λεπτο οι Μπακασέτας και Τζαβέλλας, αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον Ουτσάν ο επίσης βασικός Σιώπης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του τρίτου γκολ που εξετάστηκε για μερικά λεπτά από το VAR, δόθηκαν οκτώ λεπτά οι καθυστερήσεις. Ανάμεσα σε αυτά, ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση στην γραμμή αποτρέποντας το καταδικαστικό 4ο γκολ, ενώ ο Μαριάνο, μάλιστα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+5′, έχοντας δεχθεί την πρώτη στο 87′.

Πλέον, η Αλάνια περιμένει τον αντίπαλο της στην κλήρωση που θα ακολουθήσει, με τις Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε να έχουν επίσης προκριθεί και το τέταρτο εισιτήριο να κρίνεται μεταξύ Αντάλιασπορ και της πρωτοπόρου Σίβασπορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button