ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Σταματιάδης «Με τους υπουργούς πιο πολύ μιλάμε για τον Άρη παρά για το τένις!»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της Ελληνικός ομοσπονδίας τένις, Δημήτρης Σταματιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την εκλογή του ως πρόεδρος στην ομοσπονδία τένις:

Eίναι κάτι σημαντικό για εμένα και είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά βγαίνει πρόεδρος της ομοσπονδίας εκτός Αθηνών.

Το ενδιαφέρον για τις εκλογές είναι πολύ μεγάλο, υπάρχουν ιδιωτικοί κολοσσοί που θέλουν να επενδύσουν το τένις. Υπάρχει η σχολή του Ναδάλ στο Σάνι, υπάρχει ενδιαφέρον για το ΟΑΚΑ και το Costa Navarino.

Έτσι λοιπόν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκλογές, αλλά το σημαντικό είναι κερδίσαμε με την ομάδα μου και έχουμε πλειοψηφία. Στόχος μου είναι τα επόμενα τέσσερα χρόνια το τένις να είναι το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα, όπως είχε γίνει το μπάσκετ με τον Γκάλη.

Για το αν μπορούν να έρθουν διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη:

Στο παρελθόν ήρθαν διοργανώσεις. Επί προεδρίας μου στην Θεσσαλονίκη η Εθνική Ελλάδος ανδρών έπαιξε στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε κάνει μεγάλα τουρνουά 25 και 50 χιλιάδων δολαρίων. Φυσικά η προσπάθεια θα γίνει να έρθουν στην Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Για τον Νίκο Γκάλη:

Παίζει τένις, ερχόταν και στον όμιλο αν και για να είμαστε ειλικρινείς εκεί που δεν πιάνεται είναι το τάβλι!

Για το ότι είναι μέλος της οικογένειας του Άρη:

Είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη και το λέω περήφανα. Είναι μία οικογένεια που έχει στελέχη από την Ελλάδα μέχρι και τα πέρατα του κόσμου. Ο συμμαθητής μου ο Μπουρλάς δηλώνει Αρειανός, ο Μαργαρίτης Σχοινάς είναι Αρειανός, τώρα που εκλέχθηκα στο τένις θα είναι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις Αρειανός.

Δημιουργείται έτσι ένα κοινωνικό μέτωπο. Ο Άρης έχει ανάγκη από προβολή, από στελέχη, από παράγοντες. Μετά τον Καμπάνη είχαμε έλλειψα παραγόντων.

Εγώ όλα αυτά τα χρόνια είχα πάντοτε συναντήσεις θεσμικά με υπουργούς και γενικούς γραμματείς. Όταν πήγαινα την μισή ώρα μιλούσα για το τένις και την άλλη μισή για τον Άρη! Στην Αθήνα υπάρχει μία λάθος εικόνα για το ποιος είναι ο Άρης και κάποιοι πρέπει να φροντίσουν αυτό να αλλάξει. Όλοι πρέπει να παλεύουμε από το δικό μας μετερίζι.

Για το ότι ο Άρης δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν:

Έχουμε συνηθίσει να μας χτυπάν στην πλάτη, να μας λένε έναν καλό λόγο, να μας δίνουν μία υπόσχεση και να μην γίνεται τίποτα. Δεν γίνεται ο Άρης να παλεύει για να αποκτήσει το Παλέ, να παλεύει για το αυτονόητο.

Για τον φετινό Άρη, την θέση που αξίζει να είναι και το πουλέν του:

Ο Άρης δικαιούται να είναι δεύτερος και αν δεν είχαμε και κάποιες κακές διαιτησίες και δεν μας έβαζαν να παίξουμε στα χωράφια θα ήταν και πρώτος. Πουλέν μου είναι ο Γκάμα.

Για την ιδέα να έρθει στο Χαριλάου ο Τσιτσιπάς είπε: “Γιατί όχι, βέβαια έχει βεβαρημένο πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο, αλλά ήταν ιδανικό να έρθει να δει τον Άρη ή να γίνει ένα παιχνίδι στο Χαριλάου. Ξέρετε είναι εύκολο να στηθεί ένα γήπεδο τένις. Αυτά όλα φυσικά είναι δύσκολο να γίνουν, αλλά ποτέ μην λες ποτέ…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button