Ποδόσφαιρο

Σταδιακή η ενσωμάτωση του Ντιόπ

Από χθες ο Χερμάν Μπούργος έχει στη διάθεσή του και τον Παπέ Σείχ Ντιόπ, που αναμένεται να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Αν σε μία θέση υπάρχει λειψανδρία στον Άρη, αυτή είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς η αποχώρηση των Εντιαγέ-Σάσα και η μη ανανέωση του Ματίγια, είχαν αφήσει την ομάδα μοναδικό χαφ τον Ντουκουρέ. Από χθες όμως ο Χερμάν Μπούργος έχει στις προπονήσεις και τον Ντιόπ, κάτι που τον ικανοποίησε, αν και είναι φανερό ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του, καθώς προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στην οποία συμμετείχε ο Σενεγαλέζος μέσος, έκανε ένα κομμάτι της μαζί με όλους τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του και στη συνέχεια έκανε ατομικό με τον Νίκο Αμανατίδη. Το “στοίχημα” του τεχνικού τιμ των κιτρινόμαυρων είναι να τον φέρουν γρήγορα σε καλή κατάσταση, καθώς η ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη ενόψει των αναμετρήσεων με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button