Ερασιτέχνης

Στίβος: Έναρξη προπονήσεων στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων

Έναρξη προπονήσεων στο Στάδιο Αμπελοκήπων για τον στίβο του Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Στίβου ενημερώνουν ότι από τη Δευτέρα 8/2 επαναρχίζουν οι προπονήσεις αθλητών και αθλητριών στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 30/1, επιτρέπονται πλέον οι προπονήσεις σε γκρουπ δύο αθλητών, μαζί με τον προπονητή τους. Ενημερώνουμε ότι η απόφαση αφορά σε αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννηθέντες – είσες από το 2008 και νωρίτερα.

Από τη Δευτέρα κάθε προπονητής μπορεί να προπονεί δύο αθλητές – τριες. Το πρόγραμμα θα βγει μετά από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο του τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Το ραντεβού θα δίνεται στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

Επισημαίνεται ότι οι αθλητές – τριες που θα προπονούνται, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομικό Ταυτότητά τους ή το δελτίο αθλητικής ιδιότητας, όπως και ιατρική βεβαίωση που να αναφέρει ότι δεν πάσχουν και δεν έχουν συμπτώματα από Covid-19.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες ή οι γονείς τους καλούνται να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους προπονητές στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σπύρος Παλαιολόγου 2310 846865

Μαρία – Δώρα Γκουντού 6949 417429»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button