ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στέρλινγκ: «Την περίοδο που δεν έπαιζα στη Μάντσεστερ Σίτι, ήμουν έξαλλος»

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ παραχώρησε συνέντευξη στο SkySports και μίλησε για το διάστημα που δεν αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι και το πόσο έξαλλο τον έκανε εκείνη η περίοδος.

Ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ μίλησε για το διάστημα που δεν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι και το πόσο πολύ τον θύμωσε εκείνη η περίοδος, αφού θεωρεί πως δεν αναγνωρίστηκαν οι θυσίες, αλλά και τα όσα είχε προσφέρει στην ομάδα. Τόνισε πως υπήρχαν παρεξηγήσεις και ήταν κρίμα που τελείωσε έτσι η καριέρα του εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ:

«Όταν δίνεις τα πάντα όταν παίζεις, θυσιάζεις τα γενέθλια των παιδιών σου και τότε σου συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο, είναι απογοητευτικό. Εκείνο τον καιρό εγώ ήμουν έξαλλος, αλλά αυτό τελείωσε τώρα, είναι στο παρελθόν, μπορώ να συγκεντρωθώ μόνο στο παρόν, το οποίο τώρα είναι εδώ στην Τσέλσι, και στην ευκαιρία που έχω να πάω εκεί έξω και να δείξω το ταλέντο μου».

Για τον λόγο που αποχώρησε από τη Σίτι:

«Οι παρεξηγήσεις και το συμβόλαιο που έληγε. Είναι κρίμα που τελείωσε έτσι, επειδή περνούσα εξαιρετικά εκεί». Πολλά πράγματα έπαιζαν ρόλο, πολλοί λόγοι, αλλά δεν παραπονιόμουν. Ήμουν έτοιμος για τις προκλήσεις και, όπως είδες, ακόμα και με μερικές από τις εμφανίσεις που έκανα, δεν μπορούσα να έχω μία σίγουρη θέση στην ενδεκάδα, οπότε γιατί να εμπλακείς σε μία μάχη που δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις».

Για την επιλογή της Τσέλσι:

«Αν δεν είσαι χαρούμενος που παίζεις ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάξεις άλλες επιλογές, που μπορούν να σου φέρουν πίσω αυτή τη χαρά κι αυτό ακριβώς είναι που έκανα. Ήταν η σωστή ώρα για μένα να προχωρήσω. Ήταν η πρόθεσή τους, ο τρόπος που με προσέγγισαν. Δεν άκουγα υποσχέσεις, έβλεπα πράξεις και νομίζω πως αυτός ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που έκανε πραγματικά να σκεφτώ σοβαρά την προοπτική της ομάδας, ο τρόπος που μου έδειξαν πόσο σημαντικό ρόλο θα έχω εδώ πέρα. Ήταν μία πιθανότητα που δεν θα άφηνα να περάσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button