Ερασιτέχνης

Σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης από το τμήμα Κολύμβησης του Άρη

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο για μία ακόμη φορά, όπου σε πρωτοβουλία του, το τμήμα κολύμβησης του Άρη ανέλαβε, να συγκεντρωθούν τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές, αλλά παράλληλα δύσκολες ημέρες.

Αναλυτικά:

«Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ευθύνης που προκύπτει από το πνεύμα και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος από ιδρύσεως του, το κολυμβητικό τμήμα του Άρη σας καλεί σε συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν σε συσσίτια απόρων, σε μία προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται αυτές τις άγιες μέρες.

Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας εν μέσω πανδημίας και lockdown χιλιάδες συμπολίτες μας, μας έχουν ανάγκη. Θέλοντας λοιπόν να εκφράσουμε εμπράκτως την στήριξή μας, προχωρούμε σε συγκέντρωση τροφίμων από την λίστα που βρίσκεται παρακάτω, τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από τις 3:00 μέχρι τις 5:00 στο εθνικό κολυμβητήριο και από τις 4:00 έως τις 6:00 στο Ποσειδώνιο.

Παρακαλούμε όσοι έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε έστω το ελάχιστο, να προσέλθετε και να το πράξετε. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά σας (σύμφωνα με την παρακάτω λίστα όπως μας κοινοποιήθηκε) είναι τα εξής:

ΞYΔI

ΛEMONITEΣ

MANITAPIA

KONΣEPBA

XΛΩPINH

YΓPO ΠIATΩN

KPIΘAPAKI METPIO

AΛATI

KOKKINO ΠIΠEPI

MAYPO ΠIΠEPI

PIΓANH

KIMA

ΛOYKANIKA BPAΣTA

APAKA

KPEAΣ XOIPINO

TYPI ΦETA

Σας περιμένουμε όλους, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε ώστε με τη δική μας βοήθεια, κάποιοι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν αυτές τις γιορτές, λίγο πιο ανθρώπινα, λίγο πιο άνετα, λίγο πιο γιορτινά…Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button