Ποδόσφαιρο

Σπηλιόπουλος: «Η ιστορία θα λήξει όπως πρέπει – Δεν είχε ενημερωθεί χθες ο πρωθυπουργός»

Στο Yellow Radio πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Ν.Δ. στην Θεσσαλονίκη, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε:

Ο Πρωθυπουργός ερχόμενος από την Σλοβενία είχε την γνωστή συνάντηση με τους βουλευτές. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, ένα από αυτά ήταν και η ιστορία του Άρη. Το θέμα τέθηκε από 4-5 βουλευτές μεταξύ των οποίων και του Κώστα του Γκιουλέκα. Εγώ λόγω και των αισθημάτων μου μίλησα επανειλημμένα.

Εγώ είμαι Αρειανός, δεν έκρυψα ποτέ τα αισθήματα μου, ήμουν βέβαια δίπλα σε όλες τις ομάδες, αλλά δεν έκρυψα τα δικά μου αισθήματα.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε, είναι θέμα ενημέρωσης και συντονισμού όλων μας για τα βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, από τις πληροφορίες που έχω είμαι απόλυτα αισιόδοξος. Για αυτό και την απόφαση αυτή την θεωρώ περίεργη, για να μην πω και κατευθυνόμενη.

Ξέρω ότι ο Άρης ενόχλησε λόγω της πορείας του πολλές ομάδες. Ενόχλησε από πέρυσι, ενόχλησε με τις μεταγραφές του και δεν θα θέλανε να τον δούνε να κάνει τα ίδια πράγματα και φέτος.

Για την χθεσινή δήλωση του Μητσοτάκη:

Ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε, έπεσε από τα σύννεφα. Πληροφορήθηκε και είμαι απόλυτα αισιόδοξος ότι η ιστορία θα λήξει όπως πρέπει. Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να ενημερωθεί από όλους τους παράγοντες.

Με χαροποιεί ότι το θέμα τέθηκε από τους περισσότερους βουλευτές πριν από εμένα, η συνδρομή μας για το θέμα αυτό είναι αμέριστη.

Για την επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Eγώ και στον πρόεδρο της ΠΑΕ είπα ότι μόλις τελειώσουμε με αυτό το θέμα θα δούμε και κάποια άλλα ζητήματα. Θέλουμε να φανούμε χρήσιμοι και να βοηθήσουμε τον Άρη.

Για το αν η απόφαση είναι κατευθυνόμενη:

Αν κατηγορείται κάποιος για κλοπή και εμφανιστεί ένας μάρτυρας να πει ότι «εγώ έκλεψα όχι αυτός» δεν γίνεται να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος. Αν θέλετε την θέση μου ως πρώην πολιτικός, πιστεύω ότι η απόφαση μπορεί να είναι κατευθυνόμενη. Θα αντιμετωπιστεί αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button