Ποδόσφαιρο

Σπανός: «Ο Άρης φέτος έδειξε στο γήπεδο πόσο μεγάλος είναι»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το πρωτάθλημα της Super League 2 ανέφερε:

Είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, ένα ωραίο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ευχαριστηθεί να βλέπει Super League 2 και όσο συνεχίζουμε θα έχουμε και ένα ωραίο θέαμα.

Το να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή είναι κάτι πρωτόγνωρο. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα καλό ρόστερ, ένα ρόστερ που προπονείται καλά.

Για τον Ιωνικό:

Όταν ξεκινήσαμε πρώτος στόχος μας ήταν η εξάδα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήγαν πιο καλά από όσο περιμέναμε. Από εκεί και πέρα γίνονται πράγματα, η ομάδα είναι οργανωμένοι, έχει ανθρώπους με όραμα που αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για το «μυστικό» του να φτιάξεις μία ομάδα για να ανέβεις:

Το βασικό είναι να είσαι σοβαρός, να κοιτάς την λεπτομέρεια και να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Ας μείνουμε εκεί ψηλά και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στα πλέι-οφ.

Έχουμε και παίκτες από τον Άρη, τον Αναγνωστόπουλο, τον Μουμίν, τον Πλατέλλα. Τους έχουμε για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να βοηθήσουν τον Άρη να πρωταγωνιστήσει.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα και αυτό είχε φανεί από την αρχή. Με την διαφοροποίηση και κάποιων στοιχείων έκανε το καλό του σερί και έφτασε ψηλά. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά φέτος το έδειξε και στο γήπεδο. Ήταν για πολύ καιρό πρώτος και ήταν άτυχος που έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό.

Από την άλλη το θετικό για τον Άρη είναι ότι οι άλλες ομάδες δεν είναι τόσο καλές όσο αναμενόταν.

Για το αν και ο ίδιος χαίρεται με την εικόνα του Άρη:

Είναι δεδομένο ότι κάθε άνθρωπος που πέρασε από τον Άρη θα είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Εγώ χαίρομαι, και θα χαρώ ακόμη περισσότερα τα όνειρα των διοικούντων να γίνουν πραγματικότητα.

Για την απουσία του κόσμου:

Όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος του Άρη δίνει ώθηση στην ομάδα. Ακούμε πολλά, ακούμε για εσωστρέφεια, εγώ αυτό δεν το έχω νιώσει ποτέ. Ο κόσμος του Άρη δίνει μόνο ώθηση.

Είχαμε και άσχημα αποτελέσματα, αλλά εγώ δεν ένιωσα ποτέ κάτι άσχημο. Το άκουσα, το διάβασα, έχω διαβάσει όλη την ιστορία του Άρη, αλλά ποτέ δεν το ένιωσα στο γήπεδο.

Όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η κάθε βοήθεια είναι σημαντική. Για τον Άρη είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι μετά την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button