ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σπαλέτι: «Θα ήταν περήφανος και ο Μαραντόνα»

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά η χθεσινή για τη Νάπολι, καθώς έκανε επίδειξη δύναμης στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άγιαξ, τον διέλυσε με έξι γκολ (1-6).

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επιβεβαίωσε ότι φέτος δεν αστειεύεται. Με την πρώτη της νίκη απέναντι σε ομάδα από την Ολλανδία έκανε το 3Χ3 στον 1ο όμιλο του Champions League, βάζοντας «φρένο» στους γηπεδούχους που προέρχονταν από το 4Χ4 στα πρόσφατα εντός έδρας ματς που έδωσαν στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος, ενώ δεν ξέχασε και τον μεγάλο θρύλο του ποδοσφαίρου…

«Οι παίκτες μου έκαναν ένα παιχνίδι, που θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει:

«Έχουμε μέχρι στιγμής κάποια σπουδαία αποτελέσματα, με μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League, ενώ προσπαθήσαμε κάθε στιγμή να σκοράρουμε απέναντι σε μία ομάδα, που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν, επίσης, πολύ σκληροί ως αντίπαλοι, αφού έκαναν συνολικά 14 φάουλ έναντι 2 δικά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος ειλικρινά, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς, γιατί αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε πρόβλημα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button