Μπάσκετ

Σπάχια: «Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και ακόμα πιο δυνατός μπροστά στο κοινό του»

Τι δήλωσε ο έμπειρος προπονητής.

Ο Άρης υποδέχεται τη Βενέτσια στο «Αλεξάνδρειο» για τη 10η αγωνιστική του Eurocup, με τον Νέβεν Σπάχια να κάνει δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την τελευταία ήττα στο Βελιγράδι. Νομίζω ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη από ό,τι στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα μας: πρέπει να παίξουμε, να είμαστε παρόντες και να ανταγωνιστούμε.

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα: άλλαξαν προπονητή και τώρα παίζουν διαφορετικά. Είναι ταλαντούχοι και μπροστά στο κοινό τους είναι ακόμα πιο δυνατοί. Θα πρέπει να παίξουμε ένα ώριμο παιχνίδι, δουλεύοντας όσο καλύτερα μπορούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button