Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν-Ματέο: Ένα… φονικό δίδυμο από τα δεξιά

Ότι και αν προσπάθησε να κάνει η ΑΕΚ, οι Σούντγκρεν και Ματέο Γκαρσία δεν μπορούσαν να σταματηθούν…

Ο Άρης συνολικά έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας την ΑΕΚ με σκορ 0-2 και επιστρέφοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες για να έρθει αυτό το διπλό είναι η ποιότητα της ομάδας από την δεξιά πλευρά, όπου Σούντγκρεν και Ματέο Γκαρσία έκαναν… πλάκα.

Ο Αργεντινός για ένα παιχνίδι ακόμη θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Απασχολεί την άμυνα, φτιάχνει ο ίδιος φάσεις και μπορεί να κάνει καλύτερες επιλογές. Όλο αυτό γυρίζοντας πίσω, δυσκολεύοντας την ανάπτυξη της ΑΕΚ και φτιάχνοντας φάσεις από την δική του πίεση.

Από την άλλη ο Σούντγκρεν βάζει γερή υποψηφιότητα για να θεωρηθεί το καλύτερο δεξιό μπακ του πρωταθλήματος. Με συνεχόμενα ανεβάσματα δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ και αποτέλεσε στήριγμα για τον Ματέο Γκαρσία, όποτε χρειάστηκε.

Οι δυο τους μαζί αποτέλεσαν ένα δίδυμο-φωτιά που φαίνεται πολύ δύσκολο να σταματηθεί από οποιαδήποτε ομάδα. Άλλωστε ο Λόπες έκανε συνεχόμενα φάουλ για να τους σταματήσει, ενώ περιοδικά οι υπόλοιποι παίκτες της ένωσης ερχόταν κοντά στους Γκαρσία-Σούντγκρεν με μοναδικό σκοπό να… κλωτσήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button