Ποδόσφαιρο

Σουηδικό μέσο: Αναφορά στην απολογία που καλείται να δώσει ο Σούντγκρεν

Ρεπορτάζ σε Σουηδική σελίδα αναφέρει πως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καλείται σε απολογία για την αντιεπαγγελματική συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, και έπειτα να αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Fotbolltransfers.com:

«Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν εξέφρασε κριτική για τον προπονητή του στον Άρη. Τώρα ο Σουηδός αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για να μπορέσει να φύγει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτές τις μέρες, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, 28 ετών, μίλησε για την κατάστασή του στον ελληνικό σύλλογο Άρης. Είπε και ότι δεν συμφωνεί καθόλου με τον προπονητή.

Είχε πολύ χρόνο παιχνιδιού στην αρχή της σεζόν στην δεξιά πλευρά, αλλά η κατάσταση άλλαξε.

Πριν κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα ένα διάλειμμα λόγω της κρίσης της πανδημία, ο Σούντγκρεν είχε μπει…στον καταψύκτη.

Τώρα, σύμφωνα με το Football Channel, ελληνικά sites γράφουν ότι στον Άρη δεν άρεσε καθόλου η συνέντευξη του Σούντγκρεν και τον αναγκάζει να ζητήσει συγνώμη γραπτώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σουηδός θα μπορέσει τότε να φύγει από τον Άρη και θα του δοθεί το πράσινο φως για να βρει ένα νέο κλαμπ.»

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button