ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σουάρες: «Η Ίντερ Μαϊάμι έχει μιλήσει με την Γκρέμιο, όχι μαζί μου»

Το ενδεχόμενο άμεσης (τουλάχιστον) επανασύνδεσης Σουάρες – Μέσι, μάλλον απομακρύνεται με τον Ουρουγουανό να μένει στην Γκρέμιο μέχρι το Δεκέμβριο, ενώ τόνισε ότι οι πόνοι στο γόνατό του βάζουν ερωτηματικό στο μέλλον του.

Είναι 37 ετών και οι πόνοι στο γόνατό του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στους απαιτητικούς ρυθμούς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι που ο Λουίς Σουάρες έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να λυθεί η συνεργασία τους νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ωστόσο, ο Ουρουγουανός επιθετικός κάνει σαφές ότι ουδέποτε μίλησε απευθείας ο ίδιος με τους εκπροσώπους της Ίντερ Μαϊάμι.

«Αισθάνομαι ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ εδώ, λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, αυτός είναι κι ο λόγος που έχω μιλήσει με το σύλλογο σχετικά με το να τερματίσει το συμβόλαιό μου με την Γκρέμιο έναν χρόνο νωρίτερα.

Θα μπορούσε να είναι τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και είμαι ευγνώμον γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού, λόγω του χρόνιου θέματος με το γόνατό μου, για το οποίο γνωρίζετε. Θα ζητούσα από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που πάντα παίζει παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος αναφέρθηκε στις φήμες για την Ίντερ Μαϊάμι λέγοντας;

«Είμαι καλά ενημερωμένος ότι η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο κι ο σύλλογος τους είπε ότι έχω συμβόλαιο. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει μιλήσει με εμένα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button