Ποδόσφαιρο

Σοκ για την ΑΕΚ στην Αρμενία!

Γνώρισε την ήττα από τη Νόα και τώρα… τρέχει.

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στην Αρμενία με τον Λιβάι Γκαρσία και έκανε άπαντες να πιστεύουν πως έβαλε βάσεις πρόκρισης για τα playoffs του Conference League, όμως η συνέχεια του αγώνα κόντρα στην Νόα βρήκε την ελληνική ομάδα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη, δεχόμενη τρία αδιανόητα γκολ.

Μοιραίος για την Ένωση ήταν ο βασικός γκολκίπερ της, Θωμάς Στρακόσα, αφού είχε ευθύνη σε όλα τα τέρματα που υπέγραψαν την ασύλληπτη ανατροπή. Στη φάση της ισοφάρισης (34′) έδωσε λανθασμένη πάσα στον Πινσόν που τον νίκησε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο 67′ είδε τον ομόλογό του της Νόα, Τσαντσάρεβιτς, να τον νικάει με βολέ 80 μέτρων από τη μία περιοχή στην άλλη, ενώ στο 90+8′ δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Γκρεγκόριο που τον νίκησε με διπλή προσπάθεια.

Η ομάδα του Αλμέιδα δεν άξιζε ήττα με δύο γκολ διαφορά όμως τιμωρήθηκε σκληρά για κάθε λάθος που έκανε και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, με τους κιτρινόμαυρους να καλούνται πλέον να βγάλουν -επιτέλους- στο χορτάρι την ποιότητά τους και να φέρουν τούμπα την κατάσταση στην “OPAP Arena”, στη ρεβάνς που θα λάβει χώρα σε εννέα βράδια από τώρα (15/8).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button