Ποδόσφαιρο

Σοβαρό πλήγμα η απουσία του Ματίγια!

Η τιμωρία του Ισπανού χαφ με δυο αγωνιστικές είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός ποδοσφαιριστή που είχε βασικό ρόλο στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο Χαβιέ Ματίγια είχε γίνει πάλι βασικός για την ομάδα του Άρη στα τρία τελευταία παιχνίδια, εκμεταλλευόμενος την αρχικά την απουσία και στη συνέχεια την πώληση του Τζίμι Τζέγκο στην Έουπεν. Ήταν μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές που είχαν θετική παρουσία τόσο στο Αγρίνιο, όταν και σκόραρε με πέναλτι το πρώτο γκολ του Άρη (από τον πανηγυρισμό του προέκυψε η τιμωρία), όσο και στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Βόλο.

Ο Ισπανός μέσος θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι της Δευτέρας (14/02, 19.30) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ενώ θα κατατεθεί έφεση για να μειωθεί η ποινή στη μία αγωνιστική και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές επιλογές του, που είναι είτε η χρησιμοποίηση του Σεΐχ Ντουκουρέ, που δεν είναι ακόμη έτοιμος, είτε του Εμάνουελ Σάκιτς, που έχει παίξει ξανά στην τριάδα των χαφ.

Το κακό είναι ότι η τιμωρία ήρθε πάνω στο ανέβασμα του Ματίγια, σε συνδυασμό με την παραχώρηση του Τζέγκο, που μείωσε έτσι και αλλιώς τις επιλογές του Άρη στα χαφ. Αν τη δούμε μάλιστα σε αντιδιαστολή με την απαλλαγή του Τζαβέλλα, που έκανε κάτι πολύ πιο ξεκάθαρο στο παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, τότε είναι δεδομένο ότι ο εκνευρισμός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button