ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σοβαρός τραυματισμός για Γιαννούλη στον αστράγαλο! (video)

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο σε μονομαχία με αμυντικό της Γουίγκαν και αποχώρησε σφαδάζοντας από το ματς με το φορείο και μάσκα οξυγόνου.

Αρνητική ήταν η εντός έδρας πρεμιέρα της Νόριτς στη σεζόν για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό του αστράγαλο.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα κόντρα στη Γουίγκαν, ο Έλληνας μπακ γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του επιχειρώντας τάκλιν στον Λανγκ, με αποτέλεσμα να μείνει στο έδαφος σφαδάζοντας στους πόνους.

Το ιατρικό τιμ επενέβη αμέσως για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που ο διεθνής παίκτης των Καναρινιών χρειάστηκε μάσκα οξυγόνου και τη χρήση του φορείου για να αποχωρήσει από το ματς, με την κατάστασή του να προκαλεί ανησυχία μέχρι να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Τη στιγμή του τραυματισμού, ο τεχνικός της Γουίγκαν, Λίαμ Ρίτσαρντσον, που βρισκόταν ακριβώς μπροστά, φώναξε εσπευσμένα στον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button