Μπάσκετ

Σλοβενία: Η Ομοσπονδία πρέπει να πληρώσει 115.000 δολάρια για Ντόντσιτς-Ντράγκιτς

Η Ομοσπονδία της Σλοβενίας θα πρέπει να ξεπεράσει κάποια εμπόδια για να δει τους Ντόντσιτς και Ντράγκιτς να ενισχύουν την προσπάθεια της Εθνικής τους.

Ο θρύλος του μπάσκετ της Σλοβενίας και γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ράσο Νεστέροβιτς μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ενόψει των παραθύρων της FIBA.

«Έχουμε εκ των μεγαλύτερων σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ στην ομάδα που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τις μέρες τους στη μέση του καλοκαιριού. Αλλά ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το πως και το πότε θα έχουμε τους Ντόντσιτς και Ντράγκιτς στην ομάδα μας», ανέφερε.

Σύμφωνα με το Siol.net, η ασφάλεια που θα πρέπει να πληρώσει η Σλοβενία θα ειναι ακόμα μεγαλύτερη εξαιτίας του συμβολαίου 207.1 εκατ. δολαρίων του Luka Magic στους Μάβερικς. Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας πρέπει να καλύψει 100.000 δολάρια για την ασφάλεια του Ντόντσιτς και 15.000 για τον Ντράγκιτς.

Παρόλα αυτά ο Νεστέροβιτς παραμένει αισιόδοξος πως η κατάσταση θα λυθεί και οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν για να έχουν τους ηγέτες του στα… παράθυρα της FIBA.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button