YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Σκόραρε μετά από 13 μήνες…

Ο Γκάμπριελ Μισεουί ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της νίκης του Άρη επί της Κηφισιάς στο Αγρίνιο, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Με το γκολ, που σημείωσε στο τέλος της αναμέτρησης, βοήθησε την ομάδα του, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, πετυχαίνοντας παράλληλα, την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Πάντως και για τον ίδιο τον 20χρονο Ολλανδό, το χθεσινό (20/09) τέρμα είχε ιδιαίτερη σημασία. Διότι μπορεί να είχε βρει δίχτυα (και μία ασίστ) στο φιλικό του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο σε επίσημο ματς, έπρεπε να περάσουν 13 μήνες και… κάτι για να σκοράρει.

Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο γκολ του Μισεουί, επαναλαμβάνουμε σε επίσημο ματς, ήταν στις 15 Αυγούστου 2024. Τότε ως παίκτης της Τζιρόνα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 τη Ρεάλ Μπέτις, σε παιχνίδι που έγινε στη Σεβίλλη, στην πρεμιέρα της La Liga. Μάλιστα και σε εκείνον τον αγώνα είχε μπει ως αλλαγή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button