Διεθνή

Σκορ και θέαμα από Μίλαν και Τζένοα

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Μιλάνο.

Οι Rossoneri με νίκη θα εξασφάλιζαν με νίκη και μαθηματικά τη 2η θέση, όμως κάτι τέτοιο δεν τους απασχολεί πολύ μετά το 3-3 με την Τζένοα. Έφυγαν από το γήπεδο 10 λεπτά πριν το τέλος οι οργανωμένοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιλογές της διοίκησης. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, προηγήθηκαν δύο φορές για να πάρουν τελικά την ισοπαλία στο φινάλε στην έδρα της 7 φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Μόλις στο 5’ προηγήθηκε η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, με το πέναλτι που έκανε ο Τομόρι και μετέτρεψε σε γκολ ο Ρετέγκι. Το 0-1 έμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Τσουκουέζε έβγαλε τη σέντρα και ο Φλορέντσι πήρε την κεφαλιά για το 1-1. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Τζένοα πήρε με τον ίδιο τρόπο, με σέντρα από δεξιά, το προβάδισμα, με τον Βολιάτσιο να την κάνει και τον Εκουμπάν να πιάνει την κεφαλιά στη γωνία (1-2).

Στη συνέχεια η Μίλαν «χτύπησε» δύο φορές σε τρία λεπτά και γύρισε το ματς. Στο 72’ μετά το κόρνερ του Φλορέντσι ο Γκάμπια με σκαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στο 75’ ο Ζιρού με βολέ στη γωνία έγραψε το 3-2 μετά τη σέντρα του Πούλισικ. Στο 87’ ο Ρετέγκι στάθηκε τυχερός και ο Τιάο άτυχος για να διαμορφωθεί το τελικό 3-3 έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button