Ποδόσφαιρο

Σκληρή κριτική για τον Ιωάννου στο Νότιγχαμ: «Nα βρουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν»

Με αφορμή την βαριά ήττα της Κύπρου από την Ουκρανία με 4-0 και την παρουσία του Νικόλα Ιωάννου σε θέση αριστερού στόπερ με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τα μέσα ενημέρωσης από το Νότιγχαμ, άσκησαν σκληρή κριτική.

Αναφέρει η ιστοσελίδα Nottingham Forest News πως η Φόρεστ θα πρέπει να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Ιωάννου, για τον οποίο κυπριακά μέσα αναφέρουν ότι έχει δεχθεί το ενδιαφέρον ομάδων της πατρίδας του.

Στον Άρη μέτρησε 10 συμμετοχές και ένα γκολ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα η παραμονή του.

“Όχι μόνο θα πρέπει στη Φόρεστ να βρουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν, αλλά θα πρέπει να μάθουν και από τα λάθη τους. Το ότι τον υπέγραψαν ήταν κάπως περίεργο. Ο παίκτης που έκανε προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ποτέ δεν έμοιαζε αρκετά καλός και ο (προπονητής της Φόρεστ) Χιούτον τον έκανε γρήγορα στην άκρη.

Η ικανότητα του Ιωάννου να παίξει ως τρίτος στόπερ του δίνει μια άλλη διάσταση, έστω κι αν δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση κόντρα στην Ουκρανία.

Ο 25χρονος είναι άλλη μια κακή επιλογή της ομάδας σκάουτινγκ και με αυτό υπόψιν θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους ενόψει αυτού του καλοκαιριού”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button