ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σκαλόνι… 2026 στην εθνική Αργεντινής!

Ο Λιονέλ Σκαλόνι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, συμφώνησε και συνεχίζει στον πάγκο της Αργεντινής τουλάχιστον ως το 2026.

Μετρά 57 αναμετρήσεις στον πάγκο της Αργεντινής από το 2018 με μόλις πέντε ήττες. Έχει κατακτήσει ένα Κόπα Αμέρικα και πριν μερικές μέρες κατέκτησε και το Μουντιάλ, που ήταν το τρίτο στην ιστορία της χώρας και πρώτο του Λιονέλ Μέσι.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Σκαλόνι το συμβόλαιο του οποίου με την ομοσπονδία ολοκληρώνεται στις 31/12. Προφανώς και θα συνέχιζε το έργο του και όπως φαίνεται απομένουν μόνο οι υπογραφές, για να αποτελεί τον προπονητή της Αλμπισελέστε ως το 2026.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσίκι Τάπια, που υποστήριξε πως υπάρχει προφορική συμφωνία και ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιό του για τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει.

«Ο Σκαλόνι είναι ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής. Είμαστε και οι δύο άνδρες του λόγου μας, συμφωνούμε στον λόγο μας. Πήγε ένα ταξίδι στην Ισπανία για ένα γραφειοκρατικό θέμα για το διαβατήριο ενός παιδιού του και όταν επιστρέψει στη χώρα θα μιλήσουμε, όπως κάναμε μέχρι χθες. Ο Μενότι ήταν ο πρώτος που μου είπε, πριν το Κόπα Αμέρικα του 2019, ότι έπρεπε να τον υπογράψω μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και έτσι κάναμε.

Όταν επιλέξαμε τον Σκαλόνι, το 99% πίστευε ότι κάναμε λάθος ή ακόμα και τρελοί. Αλλά αυτή η επιλογή έφερε πίσω την ευτυχία στον κόσμο με τους τίτλους που κέρδισε. Έχουμε εθνική ομάδα για τα επόμενα 8 ή 10 χρόνια. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο καταλήξαμε να είμαστε οι μόνοι που έπαιξαν όλοι οι παίκτες και σε κανένα από τα επτά παιχνίδια δεν επαναλάβαμε την ίδια ενδεκάδα. Έχουμε το καλύτερο προπονητικό επιτελείο στον κόσμο στην εθνική Αργεντινής», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button