ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σκαλόνι: “Θα μου άρεσε να αγωνιστεί μια ευρωπαϊκή ομάδα στο Copa America, αλλά και το αντίστροφο”

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Καναδά με στόχο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Copa America και ο προπονητής της αλμπισελέστε, Λιονέλ Σκαλόνι, ρωτήθηκε για το ποια θεωρεί πιο δύσκολη διοργάνωση μεταξύ του Copa America και του Euro.

Ο ίδιος στην απάντησή του τόνισε ότι θα του άρεσε ως ιδέα να συμμετάσχει μια ομάδα της Ευρώπης στο Copa America αλλά και το αντίστροφο.

“Δεν νομίζω ότι είναι πιο δύσκολη η μια διοργάνωση από την άλλη. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του Euro 2024, ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Μουντιάλ και πήγε καλά για εμάς. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να πάμε στο Euro και να το πάρουμε. Ή ίσως και να (θα μπορούσαμε να το πάρουμε).

Πιστεύω ότι το επίπεδο είναι πολύ ομοιόμορφο. Και θα μου άρεσε μια ευρωπαϊκή ομάδα να προσκαλούταν να παίξει στο Copa America και να δει πώς είναι να παίζει σε αυτή τη διοργάνωση αλλά και το αντίστροφο.

Αλλά αυτό θα ήταν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο σωστά; Οπότε, στο τέλος η δυσκολία είναι η ίδια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των διοργανώσεων, αυτές είναι απλά γνώμες”, δήλωσε χαρακτηρστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button