ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σκέφτεται την αποχώρηση ο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει, με τον Πορτογάλο να σκέφτεται την αποχώρηση, αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εμφανίζεται προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο Πορτογάλος αστέρας έχει ήδη πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, αν η ομάδα του Μάντσεστερ δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της σεζόν 2022-2023.

Όπως αναφέρει η «Daily Express», ο Πορτογάλος παίκτης σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει στο Champions League και σε ομάδα που μάχεται για τον τίτλο, οπότε, αν οι «κόκκινοι διάβολοι» μείνουν εκτός, τότε μπορεί να φύγει, καθώς δεν θέλει να παίξει στο Europa League την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση της Premier League με 17 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο Τσέλσι και πέντε πίσω από την τέταρτη Λίβερπουλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button