Ποδόσφαιρο

Σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Σάλκε ο Άρης, ίσως και σήμερα η απόφαση

Το… καλοσκέφτεται ο Άρης για να πει το “ναι” στην πρόταση της Σάλκε για φιλικό στην Γερμανία την επόμενη Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Nίκος Οικονόμου

Οι δυσκολίες δεδομένες, για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου φιλικού. Θα πρέπει να γίνει αλλαγή προγράμματος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και φυσικά όλα όσα έχουν προκύψει με το θέμα του κορωνοϊού και κατά πόσο θα δυσκολεύσουν μία τέτοια αποστολή.

Αν ο Άρης πει το “ναι” θα πρέπει να ακυρώσει τα φιλικά με Πανσερραϊκό (25/8) και Λάρισα (30/8) και ενδεχομένως να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο, μία μέρα νωρίτερα, αντί για 27 Αυγούστου, την προηγούμενη, ώστε να έχει χρόνο να ετοιμαστεί για το ταξίδι.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είναι θετικός στο να γίνει αυτό το φιλικό, καθώς θα έχει την δυνατότητα να παίξει απέναντι σε μία ομάδα της πατρίδα του, με την οποία ενδεχομένως -σύμφωνα με πληροφορίες- να είναι και συναισθηματικά δεμένος.

Ωστόσο, οι δυσκολίες είναι αρκετές και ο Άρης καλείται άμεσα, ίσως και σήμερα, να πάρει την τελική απόφαση για να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά του ή να το αφήσει ανέγγιχτο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button