Ποδόσφαιρο

Σιμψέρης: «Ευλογία να δουλεύεις για τον Άρη, κάθε χρόνο πάμε πιο ψηλά»

O Γιώργος Σμιψερής, που φόρεσε την φανέλα του Άρη και σήμερα είναι υπεύθηνος του Aris Fitness & Sports φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 101,7.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το γυμναστήριο του Άρη ανέφερε:

Ήμασταν αρκετό διάστημα κλειστοί, τώρα το σημαντικό είναι να ετοιμαστούμε ξανά για να υποδεχτούμε τους αθλούμενους σε έναν από τους ομορφότερους χώρους στην πόλη.

Είναι ευλογία το να συνδυάζεις την εργασία σου με το γήπεδο του Άρη, με κάτι που λατρεύεις και αγαπάς, δεν υπάρχουν λόγια, είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτό που αγαπάω και μάλιστα μέσα από τον Άρη.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο:

Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, περιμένει, έχουμε σταθερό κοινό που ρωτάει και υπάρχει ενδιαφέρον, πιο πολύ έτοιμοι να είμαστε για την νέα χρονιά. Στόχος είναι να κάνουμε την διαφορά όπως πάντα.

Για τα μέτρα που πρέπει να τηρεί κάποιος ενώ γυμνάζεται:

Τα μέτρα είναι αυστηρά, θέλει διπλή μάσκα στις ασκήσεις εκτός από το αερόβιο, που δεν θέλει μάσκα αρκεί να έχει απόσταση τριών μέτρων.

Ο κόσμος θέλει πάρα πολύ να έρθει, αλλά υπάρχει προβληματισμός, ειδικά τώρα που έχουμε και καλοκαίρι. Το θετικό είναι ότι εμείς έχουμε τεράστιο χώρο, με εξαερισμό και πολύ καλό σύστημα.

Όσοι έρχονται μας έχουν πει ότι στην πόλη δεν υπάρχει άλλος τέτοιος χώρος, τους κάνει εντύπωση.

Για το πότε ήρθε στον Άρη:

Στον Άρη ανδρώθηκα, η πρώτη ομάδα που γνώρισα ήταν ο Άρης, είχα προπονητή τον Νίκο Πασιαλή ενώ γνώρισα και τον Στέφανο Γιώρη τότε το 2007. Ήταν όνειρο να παίξω για τον Άρη, έχω συνεργαστεί και με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ που με είχε φωνάξει στην πρώτη ομάδα.

Για το ότι έχει κάνει προπονήσεις με τον Κούπερ:

Ήταν ένα μεγάλο σχολείο, εκείνο το διάστημα το σκέφτομαι και είναι ένα όνειρο, ήταν ένας δάσκαλος που έδινε το 100%, που τον άκουγαν όλοι οι παίκτες, ήταν μία παγκόσμια προσωπικότητα, ήταν άλλο level.

Άφησε μία μεγάλη κληρονομιά στον σύλλογο, με όσους ανθρώπους και αν συνεργαστώ με τον κ.Κούπερ θα είναι πάντα οι κορυφαίες στιγμές.

Για το ματς που έπαιξε ως αντίπαλος του Άρη φορώντας την φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών:

Βρέθηκε αντίπαλος στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του Άρη. Το να βλέπω 4.000 Αρειανούς εκεί και να είμαι ως αντίπαλος είναι δύσκολο, ήθελα να παίξω για την ομάδα μου, αλλά χανόμουν βλέποντας στον κόσμο.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης είναι ο λαός του, για αυτό η ομάδα στάθηκε στα δύσκολα χρόνια. Καμία άλλη ομάδα δεν θα επιβίωνε, προέρχομαι από οικογένεια Αρειανών, όλος ο περίγυρος είναι Άρης και δεν υπάρχει άνθρωπος που είπε ότι θα αφήσω τον Άρη στα δύσκολα χρόνια.

Για την φετινή χρονιά:

Η ομάδα έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά, αυτό ταιριάζει στην ιστορία του Άρη, οι τρεις συνεχόμενοι Ευρωπαϊκές έξοδοι μας δίνουν αισιοδοξία. Για εμένα φέτος παίξαμε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο Άρης ήταν φέτος ομάδα πρότυπο ενώ έκανε και πολλά ρεκόρ.

Μας άφησε μία πικρή γεύση με το κύπελλο που θεωρώ ότι ήταν δικό μας, δεν παύει όμως η χρονιά να είναι επιτυχημένη, και πρέπει να κοιτάμε να πηγαίνουμε κάθε χρόνο πιο ψηλά.

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

Φέτος πάμε για ρεκόρ στα διαρκείας, πιάσαμε παλιά στάνταρ, εδώ στο παρελθόν είχε 15,000 στα εκδοτήρια για το ματς με την Καστοριά, φέτος δεν θα κάνουμε ρεκόρ;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button