Μπάσκετ

Σιδηροηλίας στο Yellow: «Θα ήταν διαφορετική η χρονιά με κόσμο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Σιδηροηλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Αρχικά για το τι κάνει τώρα ανέφερε:

Είμαι καλά, έχουμε τώρα μία μικρή περίοδο διακοπής αλλά από την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε ενημέρωση για το αν θα ξεκινήσουμε προπονήσεις μεταβατικής περιόδου.

Για την φετινή χρονιά:

Πιστεύω ότι φέτος σε σχέση με πέρυσι ήταν μία λίγο καλύτερη χρονιά. Πάλι είχαμε τα γνωστά προβλήματα αλλά σχετικά ήταν καλύτερα τα πράγματα, αν κοιτάξουμε και την βαθμολογία αν είχαμε μία νίκη παραπάνω θα μπαίναμε στα πλέι-οφ. Προφανώς βέβαια η χρονιά δεν ήταν η ιδανική.

Για το τι πήγε λάθος:

Ίσως το άγχος, ίσως να αργήσαμε να δέσουμε. Όταν έρχονται καινούργιοι παίκτες είναι δύσκολο να γίνουμε ένα σύνολο. Μέσα σε όλα είχαμε και κάποιους τραυματισμούς.

Φέτος πολλά ματς χάθηκαν στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε με κόσμο να τα είχαμε κερδίσει.

Για τον τραυματισμό του:

Είχα ένα θεματάκι, τώρα το έχω ξεπεράσει και ανεβάζω ρυθμούς. Ήμουν λίγο άτυχος γιατί θα είχα βρει χρόνο συμμετοχής, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Όταν μου ζητήθηκε πιστεύω ότι ανταπεξήλθα αρκετά καλά, αλλά δεν σταματάω να δουλεύω και να προσπαθώ για το καλύτερο.

Για τον Νετζήπογλου:

Τον Όμηρο τον έχω σαν μικρό αδερφό μου, ήμασταν συμπαίκτες τρία χρόνια στα παιδικο-εφηβικά. Το παιδί μπήκε μέσα, έπαιξε εκπληκτικά. Έχει πολύ ταλέντο και αν συνεχίσει έτσι θα πάει ψηλά.

Για την νέα σεζόν:

Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω καθημερινά, με το καλό όταν αρχίσει η νέα σεζόν θα είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μου ζητηθεί.

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει στον Άρη:

Είναι κάτι που με ανησυχεί γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά προβλήματα η ομάδα, από εκεί και πέρα δεν είναι κάτι στο χέρι μου, περιμένω υπομονετικά να δω τις εξελίξεις που θα έχουμε.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Βλέπω και τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού Άρη, δεν έχασα ούτε ένα ματς. Βλέπω γενικά ότι υπάρχει μία οργάνωση, δουλεύουν πάρα πολύ καλά και κάθε χρόνο η ομάδα ανεβαίνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button