Μπάσκετ

Σιγάλας: «Εκπληκτικά όσα έζησα, αυτοί οι χώροι αποπνέουν μπάσκετ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σιγάλας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Ήταν δύο χρόνια πάρα πολύ σημαντικά για εμένα, συνεργάστηκα για πρώτη φορά με τον Γιάννη Καστρίτη, μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μόνο βήματα μπροστά κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Μάθαμε πολλά, δώσαμε πολλά και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει και η συνέχεια για τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Καστρίτης θα συνεχίσει να ανεβαίνει σκαλοπάτια.

Εγώ θεώρησα ότι είναι καιρός να βγω στην αγορά. Το αποφάσισα πριν αρκετό διάστημα και αυτό πλέον συμβαίνει αυτή την στιγμή.

Για το προπονητικό team:

Υπήρχε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, δουλεύαμε καλά και πολύ, κάναμε αυτό που μας άρεσαν. Θεωρώ βέβαια ότι και οι προσωπικές σχέσεις που είχαμε όλοι μαζί μετράνε.

Για το τι πήγε σωστά τη φετινή σεζόν:

Πρώτα από όλα ο Άρης επέστρεψε στην Ευρώπη στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση και ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε, όχι μόνο εντός των γραμμών. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα το οποίο το περάσαμε με επιτυχία.

Από εκεί και έπειτα έγινε ένα μεγάλο βήμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Από την όγδοη θέση φτάσαμε στην τέταρτη και πολύ κοντά στην τρίτη. Όλοι γνωρίζουμε από εκεί και πέρα ότι και να πάρεις το πρωτάθλημα λίγα αλλάζουν όπως είναι δομημένο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θεωρώ όμως ότι ο Άρης είναι σε μία καλή πορεία, οι άνθρωποι που διοικούν έχουν μάθει πολλά πράγματα και δεν θα πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Θεωρώ ότι ο στόχος θα είναι η ομάδα να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται και ότι αυτό θα διεκδικείται.

Για το δέσιμο με τον Άρη:

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει στον Άρη και να μην έχει νιώσει ότι αυτοί οι χώροι αποπνέουν μπάσκετ και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς άλλα πράγματα.

Είχα δύο εκπληκτικά χρόνια με τους συναδέλφους και τον κόουτς. Πλέον δεν υπάρχουν άλλα θέματα, είναι τόσο έντονη η μυρωδιά του μπάσκετ σε αυτή την ομάδα, πρέπει να το ζήσει κάποιος για να το καταλάβει.

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη:

Δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Άρη, από την πλευρά μου δεν είναι κρυφή η συμπάθεια μου σε αυτήν την ομάδα. Έχω φίλους στην οικογένεια του Άρη. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι τώρα στην αγορά, υπάρχουν ομάδες οι οποίες με έχουν τιμήσει με το ενδιαφέρον τους.

Για τη δήλωση του Αταμάν για τον Άρη και την άμυνα «American Football»:

Aυτά είναι προσωπικά του καθενός και όταν δεν σέβεσαι και θεωρείς ότι είσαι υπεράνω όλων το βρίσκεις στο τέλος μπροστά σου. Αλλά και αυτό είναι στο πλαίσιο της υπεροβλής, θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές, είτε είναι για καλό είτε για κακό.

Τέλος ανέφερε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Ρουσιαμάνη, τον κ.Παπαγεωργίου, τον κ.Αρβανίτη, τον Χρήστο τον Ταπούτο, τον Αντώνη τον Γκάτζιο, την Μαριάννα τη Νικητάκη, τον Βαγγέλη τον Φρύδα, γιατί ήμασταν όλοι μία ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button