Ποδόσφαιρο

Σιαμπάνης: “Κάναμε το πρώτο βήμα, σημαντικός ο αγωνιστικός ρυθμός για έναν ποδοσφαιριστή” (video)

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αυτό του πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον ίδιο αντίπαλο, αλλά και για την προσωπική του επίσημη… πρεμιέρα τη φετινή σεζόν.

Ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε μετά το μεγάλο διάστημα της διακοπής, έστω και χωρίς πολύ καλή εμφάνιση

– “Τα πήγαμε καλά στο πρώτο 50% για την πρόκριση και πρέπει να κάνουμε ένα καλό δεύτερο παιχνίδι, με νίκη για μας και ελπίζω χωρίς να δεχθούμε γκολ. Σίγουρα είναι δύσκολο μετά από τόσο καιρό να παίξεις ένα επίσημο, αφού είναι κάτι διαφορετικό από ένα φιλικό ή μία προπόνηση. Αφού καταφέραμε και κερδίσαμε, παρότι δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, είναι σημαντικό, καθώς κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση”.

– Σημαντικό και για σένα αυτό το παιχνίδι, καθώς ήταν το πρώτο σου επίσημο για τη φετινή σεζόν...

– “Σίγουρα είναι σημαντικός ο ρυθμός για έναν τερματοφύλακα, αλλά εμείς δουλεούμε καθημερινά, τόσο εγώ όσο και ο Χουλιάν. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων μας. Χρειάζεται φυσικά να έχει ένας ποδοσφαιριστής χρόνο συμμετοχής, για να μπορείς να προσαρμόζεσαι με την ομάδα, καθώς είναι άλλο το παιχνίδι και άλλο η προπόνηση. Οι αγώνες είναι ο “καθρέφτης” για όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχω ανθρώπους κοντά μου που με βοηθούν να προετοιμάζομαι και με καθοδηγούν σωστά και προσπαθώ βήμα-βήμα να βελτιώνομαι και να παρουσιάζομαι καλύτερος”.

– Την Τετάρτη (σ.σ. 21/12) αντιμετωπίζεται πάλι τον Λεβαδειακό, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα…

– “Ο Λεβαδειακός θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά και εμείς ως Άρης είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία, σε σχέση με τους στόχους μας και τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω, να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι μας. Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να έρθουμε πάλι εδώ για να πάρουμε τη νίκη”.

– Για το χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα, ακόμη και όταν δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της…

– Αυτό είναι δουλειά του προπονητή μας. Μας έχει κάνει οικογένεια, δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και όλο το τεχνικό επιτελείο μας αναλύει πολύ σωστά τους αντιπάλους. Από κει και πέρα περιμένουμε και τις προσθήκες που θα έρθουν για να βοηθήσουν την ομάδα, προκειμένου να βελτιωθούμε και να έχουμε μία ανοδική πορεία”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button