Ποδόσφαιρο

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος…

Στην τελική ευθεία η προσπάθεια του Άρη να φτάσει σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο επίπεδο ετοιμότητας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, που… περιλαμβάνει τον αγώνα της Κυριακής (18/08, 20.30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ουσιαστικά στις τελευταίες προπονήσεις η ομάδα θα δουλέψει πιο εξειδικευμένα πάνω στην αναμέτρηση που έρχεται, με τον Άκη Μάντζιο να αναμένει… επιστροφές παικτών που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος λογικά σήμερα ή το αργότερο αύριο θα μπει ξανά στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στον ώμο κι εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στους ποδοσφαιριστές με ζητήματα τραυματισμών συγκαταλέγεται και ο Νταρίντα, που επίσης μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αρχίσει ξανά προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ματς με στο Περιστέρι, λόγω τιμωρίας. Τιμωρημένοι κι εκτός μάχης είναι επίσης και οι Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ.

Νοκ άουτ από την πρεμιέρα του Άρη στο πρωτάθλημα έχει… σχεδόν τεθεί και ο Πιόνε Σίστο, που δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, λόγω του προβλήματος στη γάμπα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button