Ποδόσφαιρο

Σε… ρυθμούς ΟΦΗ σήμερα στο “Βικελίδης”

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα προπονηθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, για την τελική “πρόβα”, ενόψει του κυριακάτικου (30/10, 20.30) αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει μπει από χθες σε διαδικασία δοκιμών και σήμερα αναμένεται να τις κορυφώσει, φανερώνοντας ίσως και τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Άγγλος γνωρίζει πλέον ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ζερβίνιο, περιμένει να δει τον Καμάτσο μετά τη χθεσινή επιστροφή του στις προπονήσεις, ενώ ο Μαντσίνι αισθάνεται όλο και καλύτερα από μέρα σε μέρα.

Στις απουσίες φυσικά συμπεριλαμβάνονται επίσης ο τιμωρημένος Πάλμα, αλλά και ο Ντουκουρε, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button