Ποδόσφαιρο

Σε πρώτο πλάνο η Γκόμελ

Στην πρώτη επίσημη αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν μπαίνει από σήμερα ο Άρης, με το μυαλό στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους (21/07, 21.00).

Από σήμερα, ο Χερμάν Μπούργος θ’ αρχίσει να δείχνει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Λευκορώσους και οι αποφάσεις του θα παρθούν με κριτήριο την αγωνιστική ετοιμότητα του καθενός. Είτε αφορά τους παίκτες του περσινού κορμού, είτε αυτούς οι οποίοι έχουν έρθει με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Βάσει των όσων έχουμε δει στα φιλικά προετοιμασίας, οι περισσότερες θέσεις μοιάζουν “κλειδωμένες”, καθώς είναι φανερό ότι η ομάδα θα βασιστεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε παίκτες από τον περσινό κορμό. Αυτό που απομένει είναι να δοθεί… απάντηση σε δύο-τρία ερωτηματικά, που αφορούν κυρίως στα άκρα της άμυνας και στον κεντρικό άξονα.

Η ευρωπαϊκή προοπτική αποτελεί προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους, αυτό μάλιστα έχει φανεί σε όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Χερμάν Μπούργος, καθώς τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. Με πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, ο Άρης κερδίζει χρόνο, ψυχολογία, πρεστίζ και θα ετοιμαστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button