Ποδόσφαιρο

Σε κυκλοφορία η φανέλα του Super 3

Ο Super 3 έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, ότι κυκλοφόρησε η φανέλα του συνδέσμου, με ξεχωριστές λεπτομέρειες και ρετρό στοιχεία.

Αναλυτικά:

“ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ SUPER 3

Ο Κεντρικός SUPER 3 ανακοινώνει ότι διατίθεται από σήμερα η νέα φανέλα των συνδέσμων.

Μια ξεχωριστή εμφάνιση, με ρετρό στοιχεία τα οποία θυμίζουν εποχές 90’s. Η φανέλα είναι κιτρινόμαυρη με ρίγες και πλαισιώνεται από το σήμα του ΑΡΗ στο στήθος, το μπουλντόγκ στη πλάτη και το όνομα του εκάστοτε συνδέσμου στη μπροστινή όψη.

Ως στόχο μας, θέτουμε να προμηθευτεί ο κόσμος μας ΜΑΖΙΚΑ την συγκεκριμένη εμφάνιση, προκειμένου να φορεθεί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι εντός έδρας αλλά και στις επόμενες αναμετρήσεις που δίνει ο Θεός του Πολέμου σε Ευρώπη και Ελλάδά.

Το κόστος της φανέλας ανέρχεται στα 20€.

Ως Κεντρικός SUPER 3 προτείνουμε τον κόσμο της επαρχίας να στηρίξει τον σύνδεσμο της περιοχής του και να προμηθευτούν την φανέλα του συνδέσμου της περιοχής τους ή της πλησιέστερης σε αυτούς. Για πληροφορίες για τους συνδέσμους της επαρχίας και τους τρόπους προμήθειας της φανέλας απευθυνθείτε ΑΜΕΣΑ στις σελίδες των συνδέσμων ή στα άτομα των συνδέσμων ανα περιοχή.

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3″

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button