Ποδόσφαιρο

Σε καλό δρόμο του Μανού Γκαρσία!

Ο Άρης συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό χαφ και τη Σπόρτιγκ Χιχόν και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να τον κάνει δικό του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει συνεχόμενες επαφές με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ολοκληρώσει μία πολύ σημαντική συμφωνία.

Η υπόθεσή του έχει δυσκολίες, αλλά ο Άρης επιμένει για τον Ισπανό άσο, όχι για να αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά κυνηγώντας την αγορά των δικαιωμάτων του.

Από τις τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνονται και τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Ισπανίας, καθώς ο Άρης δεν συζητάει για δανεισμό. αλλά μόνο για την αγορά του Γκαρσία και σε αυτό το πλαίσιο γίνονται οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Στον 24χρονο μεσοεπιθετικό φαίνεται να αρέσει το πρότζεκτ που βλέπει στον Άρη και τα επόμενα 24ωρα είναι τα απολύτως καθοριστικά, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι για τον Γκαρσία και όλα θα ξεκαθαρίσουν λογικά μέχρι την Παρασκευή, όταν και λήγει η διορία που δίνει η οψιόν στο συμβόλαιό του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button